Cestovní kancelář VOMA Třebíč

Recenze zájezdů našich klientů Cestovní kancelář VOMA Třebíč

Cestovní kancelář pro Evropu, poznávací a pobytové zájezdy

Recenze zájezdů od našich klientů

adventní Vídeň

Jitka a Zdeněk Pánkovi (21.12.2018)

Dobrý den, v sobotu 15. prosince jsme s Vaší CK absolvovali zájezd do adventní Vídně. Moc se nám ... Celý textzde líbilo, byli jsme velmi, velmi spokojeni. Dovolte, abychom Vám a všem, kteří se na organizaci zájezdu podíleli, upřímně poděkovali za bezvadnou práci. Ocenit musíme zkušeného řidiče pana Kotačku a neméně zkušeného průvodce pana Vlasáka pro jeho lidský přístup. Určitě v nás máte další cestovatele s Vaší CK. Nezbývá než "kudy chodit, tudy chválit", a to rádi uděláme! :) Přejeme Vám šťasné a veselé vánoce, do nového roku 2019 hodně štěstí, zdraví a hlavně co nejvíce tak spokojených klientů! Zdraví Jitka a Zdeněk Pánkovi

Fr. Riviéra

Chadimová Dana (23.9.2018)

Dobrý den.Chtěla bych touto cestou poděkovat CK VOMA za překrásný zájezd po Francozské rivieře.Vše bylo nándherné a okouzlující.Přivezly jsme si plno ... Celý textkrásných zážitků.Mé poděkování patří i paní průvodkyní,která občas neměla lehkou práci.Další dík patří i pánům řidičům. I přesto ještě jednou děkuji a těším se na další zájezd s CK VOMA. Chadimová Dana

poděkování

Jana Fárová (23.9.2018)

Dobrý den, s velkým poděkováním oběma pánům Vondráčkovým za nádherný zájezd do Švýcarska, ze kterého budu čerpat energii ještě několik měsíců, posílám pár ... Celý textsnímků.

Provence

Věra Žďárská (12.7.2018)

Byly jsme v Provence a bylo to krásné...poděkování pani pruvodkyni Kalábové a oboum řidičům za příjemný zájezd.S pozdravem Mgr ... Celý textŽďárská Věra a Ing Kocourková Barbora

Poděkování

Lenka Dostálová (11.7.2018)

Mohu všem doporučit tento zájezd. Je skvěle sestavený po všech stránkách - vyvážený pobyt u vody a poznávání památek i krásně ... Celý textpřírody. Paní průvodkyně Kalábová nepromarnila ani minutu našeho pobytu, zachovala klid a rozvahu za každé situace.Byla jsem s VOMOU poprvé a věřím, že ne napsledy. Prěji mnoho zdaru a spokojených klientů.

Spolupráce

Cuplová M. (25.6.2018)

Dobrý den paní Premarová, vyřiďte moje poděkování panu Vondráčkovi. V měsíci červnu jsme se zúčastnili 11. společného zájezdu. Spolupráce s Vaší ... Celý textcestovní kanceláří je výborná, je to záruka vysoké kvality. Moji kolegové byli s tímto zájezdem velmi spokojeni, nadšeni. Nezaznamenala jsem negativní ohlasy. Poděkování patří pánům řidičům za bezpečnou jízdu a za služby, které nám poskytovali. Paní průvodkyně byla velice příjemná, milá a vždy ochotná poradit, vysvětlit. Sdělila nám cenné Informace z míst, která jsme navštěvovali. Děkuji. S pozdravem Cuplová M.

Solná komora

M. Polachová (25.6.2018)

Dobrý den, vážená paní Premarová, chtěla bych poděkovat celé cestovní kanceláři VOMA za překrásný zájezd do Solné komory. Vše bylo perfektní ... Celý texta o tomto zájezdu lze mluvit jen v superlativech, ať to byla samotná náplň zájezdu, výklad paní průvodkyně, ubytování, stravování, bezpečná jízda pánů řidičů a také počasí. S pozdravem M. Polachová

Fr. It. Švýc

Šabatovi,Havířovy,R.Vitamvasova (25.6.2018)

Dobry den . Zdravime pracovniky v CK Voma a děkujeme za nádherné zážitky z výletu Fr. It. Švýc.!!!! Diky i za vyčerpávajici ... Celý textvýklad pana Vondráčka!! S pozdravem Šabatovi.Havířovy 3x.a R.Vitamvasova

Zuzana Vilimová

Poděkování Francie - Normandie (17.5.2018)

Chtěla bych všem zaměstnancům Vaší cestovní kanceláře i oběma řidičům velmi poděkovat za uskutečněný zájezd. Z našeho pohledu se zájezd skutečně ... Celý textvydařil, jak žáci tak i my pedagogové jsme byli opravdu spokojeni se skladbou zájezdu a samozřejmě také s vedením zájezdu paní průvodkyní Vaňkovou. Zuzana Vilimová Obchodní akademie a Hotelová škola Třebíč

výlety pro děti

Mgr. Libuše Vyhnálková, ředitelka ZŠ a MŠ Předín (8.5.2018)

Z výletů s Vámi se děti i kolegové vrací neuvěřitelně nadšeni. VOMU vychvalujeme, kudy chodíme, a to hlavně perfektní organizaci a ... Celý textvstřícnost. S nikým jiným už na velké výlety nejezdíme. Když do zahraničí, tak jednině s VOMOU!!! Mějte se krásně a na shledanou na dalších výletech. Mgr. Libuše Vyhnálková ředitelka ZŠ a MŠ Předín

Formulář nové recenze zájezdu
Text:
 
kod

INFOLINKA

568 821 115

FOTOGALERIE

VYHLEDAT ZÁJEZD

Typ:
Lokalita:
Zájezd:
Odlet:Kalendář odletu na dovolenou
Délka:
Doprava:
Strava:

Zaslat poptávku - dovolená

ZEMĚ

Kurzy měn
EMUEUR26,21
USAUSD22,82

Cestovní kancelář VOMA, s.r.o. - netkatalog.czCestovní kanceláře, agentury a dovolená - netkatalog.cz