Cestovní kancelář VOMA Třebíč

Recenze zájezdů našich klientů Cestovní kancelář VOMA Třebíč

Cestovní kancelář pro Evropu, poznávací a pobytové zájezdy

Recenze zájezdů od našich klientů

Jazykový a poznávací pobyt v Angli

Mgr. Soňa Havlíčková,Střední škola stavební Třebíč (16.10.2015)

Vážený pane Vondráčku, minulý týden jsme s Vaší cestovní kanceláří absolvovali jazykový a poznávací pobyt v Angli. Chtěla jsem Vám jménem ... Celý textsvým i jménem kolegyň, které se akce zúčastnily, poděkovat za profesionálně připravený program, zajištění ubytování v rodinách, které byly velmi vstřícné a milé řidiče. Byla to pro nás pedagogy příjemná zkušenost, kterých jsme zatím během svojí praxe mnoho nezažili. Spokojenost byla i na straně studentů, a to i s výukou anglického jazyka. Především bychom však chtěli vysoce ocenit práci pana průvodce - Petra Horáka. Jeho znalosti z různých oborů neznaly mezí, lidský, příjemný přístup a schopnost empatie udělaly z celé akce pohodovou záležitost, kterou si všichni účastníci užívali. Jeho jazykové znalosti jsou obdivuhodné a orientace v místech, kterými jsme projížděli a která jsme navštívili, nám umožnily seznámit se s nimi velmi zevrubně. Za pana průvodce tedy tisíceré díky. Věřte, že jsme stejná slova tlumočili i panu řediteli Aloisi Novákovi a poděkování Vám je mířeno i z jeho strany. Za pedagogy, kteří se zúčastnili akce, Mgr. Soňa Havlíčková, třídní učitelka S1B - Střední škola stavební Třebíč

Poděkování

Jana Hanáková a spolucestovníci (1.10.2015)

Dobrý den, chtěli bychom Vám upřímně poděkovat za zprostředkování krásného výletu v podobě poznávacího zájezdu do Paříže. Na uplynulý víkend, ze ... Celý textkterého máme nádherné zážitky, dlouho nezapomeneme. Svůj velký podíl na tom má i Vaše paní průvodkyně paní Vitamvásová. Přestože jsem již na několika poznávacích zájezdech byla (i s Vaší CK), ještě jsem se nesetkala s takhle skvělou průvodkyní jako je ona. Ohromovala nás svou znalostí, přehledem, zkušenostmi, radami, ale také byla ke všem laskavá, každému vyšla vstříc a atmosféra, kterou výletu dodala, se snad ani nedá popsat… Takže velice děkujeme. S přáním pěkného dne Jana Hanáková a spolucestovníci

Pouť Itálie Kunštát

D. Blahová (30.9.2015)

Dobrý den, pane Vondráčku, chtěla bych Vám touto cestou poděkovat za nevšední zážitky při naší pouti do Itálie. Všem se ... Celý textnám tato pouť velmi líbila a to hlavně díky dobře naplánované a organizované cestě a také díky paní průvodkyni - Ing. Martě Vondráčkové. Vaše paní byla po všech stránkách velmi dobře připravená nám předat veškeré možné informace o všech navštívených poutních i ostatních místech a byla nám nejen organizační, ale i duchovní oporou ( spolu s p. farářem ) na cestách. Tato pouť byla opravdu velmi silný a hezký zážitek a mohli jsme ji uskutečnit díky Vám a Vaší CK. Ještě jednou velký dík Vám a věřím, že i v budoucnu se budeme moci na Vás obrátit o další spolupráci. Za sebe a kunštátské farníky zdravím D. Blahová

Paříž

Králíková Jana (30.9.2015)

Chtěly bychom velice poděkovat za nezapomenutelný zážitek v Paříži a to hlavně díky naší paní průvodkyni paní Vítamvásové a její profesionální ... Celý texta zajímavé vyprávění !!! Nikdy na to nezapomeneme !! Byli jsme velice spokojeni a to hlavně díky Vám :) !!! Za všechno velice děkujeme a doufáme , že se s Vámi ještě někdy setkáme :) !!

Země čokolády, nádherné přírody a skvělé atmosféry

Lucie Kozelková (13.9.2015)

Naše škola, Gymnázium Moravská Třebová, absolvovala naprosto úžasný a organizačně bezchybný poznávací zájezd do Švýcarska. Pestrý program, skvělý průvodce (p. Vondráček:-) ... Celý texta jako bonus azurové počasí!!! Jsme nadšeni a natěšeni na další dobrodružství s Vaší cestovní kanceláří. Obrovský dík!!!

Pohádková dovolená

jana Dvořáková (2.9.2015)

Pohádková dovolená :-) úžasně zorganizovaná dovolená s nádhernou pláží, klidným ubytováním skýtajícím prostor pro relaxaci, průzračně čisté moře a na zájezdech ... Celý textnaprosto vyčerpávající informace jak o historii i současnosti ostrova, tak i o ostatních zemích jimiž jsme projížděli. Paní Vondráčková, za pět pasažérů z Velkého Meziříčí ještě jednou moc děkujeme a těšíme se na příští zážitky. Vaší cestovní kanceláři přejeme i nadále mnoho spokojených klientů.

skvělá dovolená

Hana Tomáštíková (31.8.2015)

perfektně zorganizovaný zájezd ubytování výborné krásná pláž a hlavně velký dík paní Martě která byla skvělou průvodkyní všem vyšla vstříc a ... Celý textobdivuhodné znalosti o Korsice i jiných místech moc a moc dík vřele doporučuji!

poznávací cesta do Švýcarska

Jana Pavlíčková (6.8.2015)

Dobrý den, pane Vondráčku, sice se zpožděním, ale přece. Přijměte, prosím, ještě touto cestou mé poděkování za Vaše bezchybné služby a servis během ... Celý textnaší společné poznávací cesty do Švýcarska. Opravdu zůstávám unešená a stále se chlubím svými zážitky a fotografiemi z Brienzu, Interlakenu, Titlisu Rigikulmu atd. Jsem rozhodnutá příští rok totéž zopakovat s dětmi. Věřím, že jste tu informaci zaregistroval - ale kdyby náhodou ne- tak úžasná ZAZ bude 29.listopadu v Praze a 1.prosince v Ostravě. Přeji Vám úspěšnou nadcházející jubilejní sezónu a věřím, že se ještě někdy sejdeme při obdivování evropských krás.

Rumunsko

Karel (28.7.2015)

Byl jsem příjemně překvapen. Je to jiná země, než na kterou jsme byli zvyklí z dob totality. Ochotní lidé, nádherná příroda, ... Celý textpoloprázdné stezky, krásné památky, perfektní ubytování a moc dobrá strava. CK služby jako vždy na vysoké úrovni včetně perfektního průvodce. Určitě by stálo za to, navštívit i jiné části této země.

RUMUNSKO

Ivana (28.7.2015)

Dobrý den, Rumunsko mě nadchlo svou krásnou přírodou, pohodou při turistice v horách, vyšlo nám počasí, bylo nádherně. Cestovní kancelář měla ... Celý textzájezd výborně zajištěný, ubytování a strava na úrovni a vše chutnalo, dostalo se nám vlastně farmářských výrobků, za které musíme u nás v Česku připlácet, na cestách v horách byly salaše, ochutnali jsme i čerstvé sýry, nikde jsme se nesetkali s nějakými problémy, zájezd doporučuji, kdo má rád turistiku v horách, přijde si na své. Průvodce svými znalostmi a humorným přístupem a klidem zájezd velmi obohacoval a zpříjemňoval a stala se z nás dobrá parta lidí. Děkuji za pěknou dovolenou.

Formulář nové recenze zájezdu
Text:
 
kod

INFOLINKA

568 821 115

FOTOGALERIE

VYHLEDAT ZÁJEZD

Typ:
Lokalita:
Zájezd:
Odlet:Kalendář odletu na dovolenou
Délka:
Doprava:
Strava:

Zaslat poptávku - dovolená

ZEMĚ

Kurzy měn
EMUEUR26,44
USAUSD22,26

Cestovní kancelář VOMA, s.r.o. - netkatalog.czCestovní kanceláře, agentury a dovolená - netkatalog.cz