Cestovní kancelář VOMA Třebíč

Recenze zájezdů našich klientů Cestovní kancelář VOMA Třebíč

Cestovní kancelář pro Evropu, poznávací a pobytové zájezdy

Recenze zájezdů od našich klientů

Provence 2016

Martina (28.7.2016)

Rada bych opet pochvalila CK Voma za skvelou dovolenou v nadherne francouzske Provence!Jiz po nekolikate a znovu maximalne spokojena. Skvele pripravene, ... Celý textvelke diky p. pruvodkyni Hance Kalabove a v neposledni rade i panum ridicum. Ac je ted situace ve Francii napjata, musim rict, ze jsme nic nepocitili a dovolenou si uzili paradne!Dekuji a zase nekdy na videnou:-)M.

Hodnocení Provence

Závišková, Fořtová (23.7.2016)

Dobrý den, ráda bych touto cestou poděkovala cestovní kanceláři a hlavně průvodkyni p. Kalábové za zprostředkování úžasných zážitku při cestě po Provence ... Celý textv červenci 2016. Zájezd se vydařil, byl obohacením pro všechny, vše bylo dobře naplánováno a organizačně zvládnuto. Program byl naplněn (snad jen příroda si s námi zalaškovala a plameňáci nepřiletěli:-)). Žádný závažný problém se neřešil, paní Hanka je "profík" na svém místě, z výkladů je cítit, že Francii miluje a zajímavostí bylo nad rámec jejích povinností. Tak jak jsem měla obavy z celého zájezdu, opak byl pravdou. Určitě bych se nebála jít do toho znovu. Ještě jednou díky účastnice zájezdu Závišková, Fořtová

skupina žáků základní školy

Francie – Paříž (14.7.2016)

Francie – Paříž 14.6. -18.6. 2016 skupina žáků základní školy.Informace průvodkyně Mgr. Jaroslavy Vitamvásové. Paříž je překrásná v jakékoliv roční době a rozhodně ... Celý textstojí za návštěvu i v současné politické situaci. Chápu všeobecně rozšířené obavy z této metropole po loňských tragických událostech, nicméně já jsem se letos do Paříže vypravila již dvakrát, jednou jako průvodkyně se zájezdem CK Voma, podruhé soukromě. Město mě už snad potisící překvapilo - tentokrát nejen neskutečnými bezpečnostními opatřeními, kdy jsem měla pocit, že jsem jako v bavlnce, ale i (a to hlavně a po mnoha letech) příjemnou atmosférou nepřelidněného a nepřeturistovaného města. Fronty byly pramalé, náměstí volná k procházení, tak prázdné Versailles jsem snad nezažila...vřele doporučuji využít "situace" - zřejmě nyní nenajdete bezpečnějšího a hlídanějšího a pohodlnějšího města v Evropě! Přeji krásný zážitek!

Švýcarsko a Itálie

Lenka Zahálková (14.7.2016)

Vážený pane Vondráčku, chtěla jsem Vám moc poděkovat za pěkný zájezd do Švýcarska a Itálie, který jsme s Vámi absolvovali. Zájezd ... Celý textjste měl perfektně zorganizovaný a vše proběhlo naprosto v pohodě. Dověděli jsme se od Vás zase spoustu nových informací a také si odpočinuli od starostí všedních dní. Ještě jednou za vše moc děkuji a přeji Vám hodně hezkých zážitků při dalších cestách. S pozdravem z Humpolce Lenka Zahálková

Dovolená Španělsko

Hájkovi (14.7.2016)

Děkujeme za krásnou dovolenou ve Španělsku pořádanou Vaší CK Voma.Hotel je s příjemným,usměvavým,velmi ochotným personálem,jídlo víc než vynikající,pláž opravdu kousek od ... Celý texthotelu-upravená a voda krásně čistá.Ještě jednou děkujeme.

poznávací zájezd po "velké" Moravě

ředitel ZŠ T.G.Masaryka Třebíč (7.7.2016)

Vážený pane Vondráčku, dovolte mi touto cestou poděkovat za spolupráci při zajištění "malého" poznávacího zájezdu po "velké" Moravě. Díky vám a ... Celý textpánům učitelům Švecovi a Hortovi proběhlo vše hladce a ke spokojenosti všech. Z předmětu "Organizace a zajištění výletu" dostáváte od nás na vysvědčení: Výborný!!! Drobný pozdrav z podzemí Moravy posílají zaměstnanci ZŠ TGM Třebíč. Martin Hlávka, ředitel školy

Dohnalová

Lanzarote – clubhotel Riu Paraiso Lanzarote Resort (3.7.2016)

Děkujeme za zprostředkování dovolené na Lanzarote – clubhotel Riu Paraiso Lanzarote Resort. Hotel byl super - jídlo vynikající, ubytování a ... Celý textslužby také , blízko letiště. Můžete všem doporučit. Dovolená pěkná, ale trochu nám nevyšlo počasí - hodně tam fouká. Dohnalová

výlet

Hana Vlčková,sekretariát předsedy představenstva (3.7.2016)

Dobrý den, za všechny účastníky letošního zájezdu našeho družstva děkujeme za uskutečnění perfektní akce. Všechno se vydařilo, skvělá organizace i naplánování jednotlivých dnů - ... Celý textvšichni jsme si odpočinuli a nabrali síly do všedních dnů. Poděkování patří určitě i průvodci p.Svobodovi - ve všem nám ochotně vyšel vstříc, byl velmi příjemný a připravený. Již teď se těšíme na další zájezd a určitě opět s Vaší CK VOMA! S pozdravem Hana Vlčková,sekretariát předsedy představenstva

Rakouska - Mariazell

P. Košulič Petr, adm. (3.7.2016)

Dobrý den. Děkuji za organizaci poutě do Rakouska - Mariazell. Všichni účastníci si ji velmi chválili, a moc se jim na té ... Celý textpouti líbilo. Budu se těšit v příštím roce na jaře opět na nějaké pouti. P. Košulič Petr, adm.

České Švýcarsko Drážďany

Zezulová, Komárková, Šmídová (22.6.2016)

Dobrý den. Včera jsme se vrátily ze zájezdu České Švýcarsko Drážďany a chceme Vám tímto poděkovat za krásný zájezd. ... Celý textByly jsme maximálně spokojené, průvodkyně Daniela byla výborná, poděkování si zaslouží i pan řidič. Díky, díky, byl to krásný zážitek. S pozdravem Zezulová, Komárková, Šmídová.

Formulář nové recenze zájezdu
Text:
 
kod

INFOLINKA

568 821 115

FOTOGALERIE

VYHLEDAT ZÁJEZD

Typ:
Lokalita:
Zájezd:
Odlet:Kalendář odletu na dovolenou
Délka:
Doprava:
Strava:

Zaslat poptávku - dovolená

ZEMĚ

Kurzy měn
EMUEUR26,44
USAUSD22,37

Cestovní kancelář VOMA, s.r.o. - netkatalog.czCestovní kanceláře, agentury a dovolená - netkatalog.cz