Cestovní kancelář VOMA Třebíč

Recenze zájezdů našich klientů Cestovní kancelář VOMA Třebíč

Cestovní kancelář pro Evropu, poznávací a pobytové zájezdy

Recenze zájezdů od našich klientů

Malá Fatra

Radovan (10.9.2016)

Krásný zájezd. Malá Fatra je jedno z nejkrásnějších míst na Slovensku a k tomu není co dodat. Jen bych v názvu ... Celý textzájezdu vyměnil slovo:"pohodlná" za "středně náročná". A pak by to nemělo chybu.

Walleské Alpy

Dvořáková Marie (28.8.2016)

Dobrý večer pane Vondráčku. Chtěla bych vám touto cestou poděkovat za exkluzivní zážitek ze zájezdu do Walliských Alp, který jste s ... Celý textnámi podnikl začátkem srpna. Nejen nádherná příroda, ale i vaše ohromné znalosti , byly pro mě úchvatným zážitkem. Ještě jednou moc díky. Dvořáková Marie Velké Mezíříčí.

Švýcarské Walliské Alpy (4 -9. 8.2016) -poděkování

Jana a Jiří Dvořákovi (17.8.2016)

Hezký den!!! Ráda bych poděkovala za neuvěřitelný zážitek z poznávacího zájezdu do Švýcarských Walliských Alp. Nevím, zda se mi podaří vyjádřit slovy ... Celý textto, co člověk cítí, když se z takto prožitých chvil vrátí, ale pokusím se. Díky tomu, že vznikla CK VOMA, díky panu ing. Vondráčkovi a jeho ženě, kteří dokázali kolem sebe vytvořit tým, kteří vše společně zajišťují, je nám obyčejným lidem dopřán ten luxus vidět všechnu tu krásu, která je kolem nás a uvědomit si, že to jde a že je jenom na nás, abychom se cítili i v naší krásné zemi stejně jako Švýcaři doma. Poznávací zájezd do Švýcarských Walliských Alp byl perfektně zorganizován a zajištěn s dokonalým průvodcem. Skláním se před znalostmi pana ing.Vondráčka, který svým příjemným i humorným způsobem vše jenom podtrhl a náš zážitek umocnil. Děkuji i oběma řidičům, kteří nás dokonale a bezpečně dovezli, kam bylo třeba. Ještě si dovolím poslat velký dík směrem k Vesmíru za počasí, které nám bylo dopřáno a s kterým náš prožitek byl skutečně dokonalý. Vše výše popsané se týká i jednodenního zájezdu na ORLÍ HNÍZDO do Německa, které jsme ve stejném duchu absolvovali v letošním červnu. Děkuji ještě jednou celému týmu CK VOMA a přeji ať se i nadále daří ve vaší práci ve prospěch všech. Velké Meziříčí Jana a Jiří Dvořákovi

PODAKOVANIE

JANOV a Gavrecka (16.8.2016)

Dobry den pan Vondracek.S vasou cestovkou sme navstivili Svajciarsko.Chceme sa vam podakovat za uzasny poznavaci zajazd Walliske Alpy,tesime sa ... Celý textna dalsie zajazdy s vasou cestovnou kancelariou s pozdravom Janov a Gavrecka

Provence 2016

Martina (28.7.2016)

Rada bych opet pochvalila CK Voma za skvelou dovolenou v nadherne francouzske Provence!Jiz po nekolikate a znovu maximalne spokojena. Skvele pripravene, ... Celý textvelke diky p. pruvodkyni Hance Kalabove a v neposledni rade i panum ridicum. Ac je ted situace ve Francii napjata, musim rict, ze jsme nic nepocitili a dovolenou si uzili paradne!Dekuji a zase nekdy na videnou:-)M.

Hodnocení Provence

Závišková, Fořtová (23.7.2016)

Dobrý den, ráda bych touto cestou poděkovala cestovní kanceláři a hlavně průvodkyni p. Kalábové za zprostředkování úžasných zážitku při cestě po Provence ... Celý textv červenci 2016. Zájezd se vydařil, byl obohacením pro všechny, vše bylo dobře naplánováno a organizačně zvládnuto. Program byl naplněn (snad jen příroda si s námi zalaškovala a plameňáci nepřiletěli:-)). Žádný závažný problém se neřešil, paní Hanka je "profík" na svém místě, z výkladů je cítit, že Francii miluje a zajímavostí bylo nad rámec jejích povinností. Tak jak jsem měla obavy z celého zájezdu, opak byl pravdou. Určitě bych se nebála jít do toho znovu. Ještě jednou díky účastnice zájezdu Závišková, Fořtová

skupina žáků základní školy

Francie – Paříž (14.7.2016)

Francie – Paříž 14.6. -18.6. 2016 skupina žáků základní školy.Informace průvodkyně Mgr. Jaroslavy Vitamvásové. Paříž je překrásná v jakékoliv roční době a rozhodně ... Celý textstojí za návštěvu i v současné politické situaci. Chápu všeobecně rozšířené obavy z této metropole po loňských tragických událostech, nicméně já jsem se letos do Paříže vypravila již dvakrát, jednou jako průvodkyně se zájezdem CK Voma, podruhé soukromě. Město mě už snad potisící překvapilo - tentokrát nejen neskutečnými bezpečnostními opatřeními, kdy jsem měla pocit, že jsem jako v bavlnce, ale i (a to hlavně a po mnoha letech) příjemnou atmosférou nepřelidněného a nepřeturistovaného města. Fronty byly pramalé, náměstí volná k procházení, tak prázdné Versailles jsem snad nezažila...vřele doporučuji využít "situace" - zřejmě nyní nenajdete bezpečnějšího a hlídanějšího a pohodlnějšího města v Evropě! Přeji krásný zážitek!

Švýcarsko a Itálie

Lenka Zahálková (14.7.2016)

Vážený pane Vondráčku, chtěla jsem Vám moc poděkovat za pěkný zájezd do Švýcarska a Itálie, který jsme s Vámi absolvovali. Zájezd ... Celý textjste měl perfektně zorganizovaný a vše proběhlo naprosto v pohodě. Dověděli jsme se od Vás zase spoustu nových informací a také si odpočinuli od starostí všedních dní. Ještě jednou za vše moc děkuji a přeji Vám hodně hezkých zážitků při dalších cestách. S pozdravem z Humpolce Lenka Zahálková

Dovolená Španělsko

Hájkovi (14.7.2016)

Děkujeme za krásnou dovolenou ve Španělsku pořádanou Vaší CK Voma.Hotel je s příjemným,usměvavým,velmi ochotným personálem,jídlo víc než vynikající,pláž opravdu kousek od ... Celý texthotelu-upravená a voda krásně čistá.Ještě jednou děkujeme.

poznávací zájezd po "velké" Moravě

ředitel ZŠ T.G.Masaryka Třebíč (7.7.2016)

Vážený pane Vondráčku, dovolte mi touto cestou poděkovat za spolupráci při zajištění "malého" poznávacího zájezdu po "velké" Moravě. Díky vám a ... Celý textpánům učitelům Švecovi a Hortovi proběhlo vše hladce a ke spokojenosti všech. Z předmětu "Organizace a zajištění výletu" dostáváte od nás na vysvědčení: Výborný!!! Drobný pozdrav z podzemí Moravy posílají zaměstnanci ZŠ TGM Třebíč. Martin Hlávka, ředitel školy

Formulář nové recenze zájezdu
Text:
 
kod

INFOLINKA

568 821 115

FOTOGALERIE

VYHLEDAT ZÁJEZD

Typ:
Lokalita:
Zájezd:
Odlet:Kalendář odletu na dovolenou
Délka:
Doprava:
Strava:

Zaslat poptávku - dovolená

ZEMĚ

Kurzy měn
EMUEUR26,36
USAUSD22,71

Cestovní kancelář VOMA, s.r.o. - netkatalog.czCestovní kanceláře, agentury a dovolená - netkatalog.cz