Cestovní kancelář VOMA Třebíč

Recenze zájezdů našich klientů Cestovní kancelář VOMA Třebíč

Cestovní kancelář pro Evropu, poznávací a pobytové zájezdy

Recenze zájezdů od našich klientů

Pohádková dovolená

jana Dvořáková (2.9.2015)

Pohádková dovolená :-) úžasně zorganizovaná dovolená s nádhernou pláží, klidným ubytováním skýtajícím prostor pro relaxaci, průzračně čisté moře a na zájezdech ... Celý textnaprosto vyčerpávající informace jak o historii i současnosti ostrova, tak i o ostatních zemích jimiž jsme projížděli. Paní Vondráčková, za pět pasažérů z Velkého Meziříčí ještě jednou moc děkujeme a těšíme se na příští zážitky. Vaší cestovní kanceláři přejeme i nadále mnoho spokojených klientů.

skvělá dovolená

Hana Tomáštíková (31.8.2015)

perfektně zorganizovaný zájezd ubytování výborné krásná pláž a hlavně velký dík paní Martě která byla skvělou průvodkyní všem vyšla vstříc a ... Celý textobdivuhodné znalosti o Korsice i jiných místech moc a moc dík vřele doporučuji!

poznávací cesta do Švýcarska

Jana Pavlíčková (6.8.2015)

Dobrý den, pane Vondráčku, sice se zpožděním, ale přece. Přijměte, prosím, ještě touto cestou mé poděkování za Vaše bezchybné služby a servis během ... Celý textnaší společné poznávací cesty do Švýcarska. Opravdu zůstávám unešená a stále se chlubím svými zážitky a fotografiemi z Brienzu, Interlakenu, Titlisu Rigikulmu atd. Jsem rozhodnutá příští rok totéž zopakovat s dětmi. Věřím, že jste tu informaci zaregistroval - ale kdyby náhodou ne- tak úžasná ZAZ bude 29.listopadu v Praze a 1.prosince v Ostravě. Přeji Vám úspěšnou nadcházející jubilejní sezónu a věřím, že se ještě někdy sejdeme při obdivování evropských krás.

Rumunsko

Karel (28.7.2015)

Byl jsem příjemně překvapen. Je to jiná země, než na kterou jsme byli zvyklí z dob totality. Ochotní lidé, nádherná příroda, ... Celý textpoloprázdné stezky, krásné památky, perfektní ubytování a moc dobrá strava. CK služby jako vždy na vysoké úrovni včetně perfektního průvodce. Určitě by stálo za to, navštívit i jiné části této země.

RUMUNSKO

Ivana (28.7.2015)

Dobrý den, Rumunsko mě nadchlo svou krásnou přírodou, pohodou při turistice v horách, vyšlo nám počasí, bylo nádherně. Cestovní kancelář měla ... Celý textzájezd výborně zajištěný, ubytování a strava na úrovni a vše chutnalo, dostalo se nám vlastně farmářských výrobků, za které musíme u nás v Česku připlácet, na cestách v horách byly salaše, ochutnali jsme i čerstvé sýry, nikde jsme se nesetkali s nějakými problémy, zájezd doporučuji, kdo má rád turistiku v horách, přijde si na své. Průvodce svými znalostmi a humorným přístupem a klidem zájezd velmi obohacoval a zpříjemňoval a stala se z nás dobrá parta lidí. Děkuji za pěknou dovolenou.

Rumunsko

Radovan (28.7.2015)

Dobrý den, musím souhlasit s Evkou, zájezd do Rumunska je opravdu nádherný. Ubytování super, strava výborná, průvodce vynikající a krajina nepopsatelná. ... Celý textPro toho, co se nebojí ujít pár kilometrů v horách mohu jen doporučit.

Rumunsko

Evka (26.7.2015)

Dobrý den, zúčastnila jsem se zájezdu do Rumunska a opět jsem byla velmi spokojena. Země má nádhernou přírodu a pokud milujete hory, ... Celý textneváhejte ani chvilku a vydejte se tam. Služby cestovní kanceláře byly jako vždy na vysoké úrovni, průvodce dobře znal zemi a tak se nám dostalo množství zajímavých informací. Při tomto zájezdu je dobře znát, jak se dá této zemi pomoci právě hromadnou turistikou. Až obyvatelé země pochopí, co jim může turismus přinést, pak se z nich stanou "boháči" a do země budou jezdit boháči z celé Evropy. Prozatím to budou opět Češi a Poláci, kdo tuto zemi pro ostatní "objeví".

Švýcarsko - Bernské Alpy

manželé Běhůnkovi (10.7.2015)

Dobrý den, zůčastnili jsme se s Vaší cestovkou- poznávacího zájezdu Švýcarsko - Bernské Alpy v terminu 25. - 30.6.2015. ... Celý textMě i manželku zájezd okouzlil - jak krásou Švýcarska, výběrem programu na každý den a zároveň perfektní práci pana Vonndráčka co se týká organizace a výkladu navštívených lokalit a proto moc děkujem! Dále bychom chtěli poděkovat řidičům, za pěkný a pohodlný autobus a za příjemnou cestu a dobře chlazené nápoje, které měli pro nás po celoou dobu připravené! Nezbývá nám nic jiného, než cestovní kanceláři - VOMA s.r.o. TŘEBÍČ poděkovat a všem dalším uchazečům o krasné a zajímavé zájezdy doporučit !! Na brzkou schledanou a pozdravem manželé BĚHŮNKOVI

Pravčická brána.

Bilkovi. (23.6.2015)

Nezbývá nám ,než souhlasit s p.Polachovou a její recenzí zájezdu do Českého Švýcarska s výjezdem do Drážďan. Děláte to dobře. Bilkovi. ... Celý text

Zájezd Hřensko, Drážďany

Mirka Polachová (15.6.2015)

Dobrý den, chtěla bych poděkovat za překrásný zájezd, který se uskutečnil tento víkend. Pan průvodce Klusáček byl jako vždy excelentní, ... Celý textbyla jsem ráda, že i méně zdatným turistům zvolil kratší variantu pěšího výletu v Hřensku. S pozdravem Mirka Polachová

Formulář nové recenze zájezdu
Text:
 
kod

INFOLINKA

568 821 115

FOTOGALERIE

VYHLEDAT ZÁJEZD

Typ:
Lokalita:
Zájezd:
Odlet:Kalendář odletu na dovolenou
Délka:
Doprava:
Strava:

Zaslat poptávku - dovolená

ZEMĚ

Kurzy měn
EMUEUR26,21
USAUSD22,82

Cestovní kancelář VOMA, s.r.o. - netkatalog.czCestovní kanceláře, agentury a dovolená - netkatalog.cz