Cestovní kancelář VOMA Třebíč

Recenze zájezdů našich klientů Cestovní kancelář VOMA Třebíč

Cestovní kancelář pro Evropu, poznávací a pobytové zájezdy

Recenze zájezdů od našich klientů

velké díky – advent Rakousko, Solná komora

Blanka a František Roupcovi, Květa Bretšnajdrová (14.12.2016)

Dobrý den, mockrát děkujeme za krásný sobotní zážitek. Bylo to nádherné a hezky jiné než ve velkých městech. Krásný zbytek adventu a ... Celý textpohodu a klid přeje Blanka a František Roupcovi, Květa Bretšnajdrová a Olga Honsová

Poutní zajezd do Říma v jubilejním roce

Zuzi z Jablunkova (5.12.2016)

V září se naše jablunkovska farnost zúčastnila pouti do Říma s excelentní cestovní kanceláří VOMA. S cestovkou pořádá naše farnost poutě ... Celý textuž 10 let a nikdy neměly chybu. Organizace ze strany cestvoky je 100% Letošní pouť jsme uskutečnili v návaznosti na Svatý Rok vyhlášený papežem. Vydali jsme se do Říma, ve kterém jsme prošli všechny 4 svate brány, na požádani nám náš průvodce pan Ing. Zdeněk Vondráček umožnil účast na středeční generální audienci papeže Františka, což byl pro každého zážitek - vidět papeže naživo a tak zblízka :-) Kromě Říma jsme projeli i Toskánsko, navštívili jsme Sienu, krásné středověké městečko. A tak jak už to pan Vondráček umí, naplánoval nám kromě prohlídek měst i nádherný okruh Dolomity. Lanovka na Sass pordoi, jezero Karer See, vrcholky Latemaru. Cestou zpět jsme navštívili Bavorsko, pohádkový zámek Neuschwanstein a na své si přišli i nadšenci skoků na lyžích - Garmisch partenkirchen Ubytovaní jsme byli v komfortních holetech, stravování bylo bez problémů. Kromě turistického průvodce jsme měli i duchovní program, který vedl náš farář Janusz Kiwak. Chtěla bych touto cestou jménem svým i všech zúčastněných poutníků poděkovat cestovní kanceláři za skvělé prožity čas i za všechny zážitky a musím také dodat, že řidiči z firmy Tredos byli zodpovědní a dovezli nás tam i zpět bezpečně a hezky se o nás starali co se týče servisu v autobuse. Už teď se těším na další zájezd

Poutní zájezd do Itálie

Petra Pudilová (26.9.2016)

Chtěli bychom za celou chrudimskou farnost moc poděkovat CK Voma za poutní zájezd do Itálie. Zvláštní dík patří skvělé průvodkyni paní ... Celý textMartě Vondráčkové, byla vždy perfektně připravená, vstřícná a velmi lidská. Zájezd byl dokonale připravený, se vším jsme byli maximálně spokojení. Doufáme, že spolupráce s touto cestovní kanceláří nebyla poslední. Moc děkujeme.

PODĚKOVÁNÍ

Michael Jarosch (19.9.2016)

Dobrý den, Chtěl bych vám touto cestou poděkovat za exkluzivní zážitek z poznávacího zájezdu do Lázní a památek Západních Čech, díky panu ... Celý textOldřichu Klusáčkovi,kterého můžete nazvat chodící encyklopedií byl poznávací zájezd luxusní a na který budeme rádi vzpomínat. Zájezd se nám velice líbil. Ještě jednou děkujeme Michael a Jana Jaroschovi z Jihlavy

Metropole po Dunaji

Růžičkovi Jablonec nad Nisou (14.9.2016)

Dobrý den, děkujeme Vaši cestovní kanceláři za krásné zážitky z našeho zájezdu Metropole po Dunaji. Velké poděkování patří Janu Svobodovi. Vždy nás o všem ... Celý textinformoval, vyprávěl historií měst a památek, které jsme navštívili. Byl vtipný,ohleduplný a vstřícný vzhledem k našemu věku. Zároveň děkujeme řidiči autobusu, za klidnou a bezpečnou jízdu. Věříme, že náš zájezd u Vaši cestovní kanceláře nebyl poslední. S přáním hezkého dne manželé Růžičkovi Jablonec nad Nisou

Poděkování - Slovensko - Malá Fatra (2. 9. – 4. 9. 2016)

Lenka Švarcová (12.9.2016)

Děkujeme CK VOMA za krásně prožitý víkend na Slovensku. Výborný program, krásné prostředí a nádherné počasí nám zajistilo plno nových zážitků, ... Celý textcož by nešlo bez dobré organizace a zázemí. Z ostatních fyzicky náročnějších výletů, které jsme s touto CK absolvovaly, byl tento nejnáročnější, ale zároveň nejkrásnější. Kolektiv Eva, Jana, Katka, Lenka a Lucka

Malá Fatra

Radovan (10.9.2016)

Krásný zájezd. Malá Fatra je jedno z nejkrásnějších míst na Slovensku a k tomu není co dodat. Jen bych v názvu ... Celý textzájezdu vyměnil slovo:"pohodlná" za "středně náročná". A pak by to nemělo chybu.

Walleské Alpy

Dvořáková Marie (28.8.2016)

Dobrý večer pane Vondráčku. Chtěla bych vám touto cestou poděkovat za exkluzivní zážitek ze zájezdu do Walliských Alp, který jste s ... Celý textnámi podnikl začátkem srpna. Nejen nádherná příroda, ale i vaše ohromné znalosti , byly pro mě úchvatným zážitkem. Ještě jednou moc díky. Dvořáková Marie Velké Mezíříčí.

Švýcarské Walliské Alpy (4 -9. 8.2016) -poděkování

Jana a Jiří Dvořákovi (17.8.2016)

Hezký den!!! Ráda bych poděkovala za neuvěřitelný zážitek z poznávacího zájezdu do Švýcarských Walliských Alp. Nevím, zda se mi podaří vyjádřit slovy ... Celý textto, co člověk cítí, když se z takto prožitých chvil vrátí, ale pokusím se. Díky tomu, že vznikla CK VOMA, díky panu ing. Vondráčkovi a jeho ženě, kteří dokázali kolem sebe vytvořit tým, kteří vše společně zajišťují, je nám obyčejným lidem dopřán ten luxus vidět všechnu tu krásu, která je kolem nás a uvědomit si, že to jde a že je jenom na nás, abychom se cítili i v naší krásné zemi stejně jako Švýcaři doma. Poznávací zájezd do Švýcarských Walliských Alp byl perfektně zorganizován a zajištěn s dokonalým průvodcem. Skláním se před znalostmi pana ing.Vondráčka, který svým příjemným i humorným způsobem vše jenom podtrhl a náš zážitek umocnil. Děkuji i oběma řidičům, kteří nás dokonale a bezpečně dovezli, kam bylo třeba. Ještě si dovolím poslat velký dík směrem k Vesmíru za počasí, které nám bylo dopřáno a s kterým náš prožitek byl skutečně dokonalý. Vše výše popsané se týká i jednodenního zájezdu na ORLÍ HNÍZDO do Německa, které jsme ve stejném duchu absolvovali v letošním červnu. Děkuji ještě jednou celému týmu CK VOMA a přeji ať se i nadále daří ve vaší práci ve prospěch všech. Velké Meziříčí Jana a Jiří Dvořákovi

PODAKOVANIE

JANOV a Gavrecka (16.8.2016)

Dobry den pan Vondracek.S vasou cestovkou sme navstivili Svajciarsko.Chceme sa vam podakovat za uzasny poznavaci zajazd Walliske Alpy,tesime sa ... Celý textna dalsie zajazdy s vasou cestovnou kancelariou s pozdravom Janov a Gavrecka

Formulář nové recenze zájezdu
Text:
 
kod

INFOLINKA

568 821 115

FOTOGALERIE

VYHLEDAT ZÁJEZD

Typ:
Lokalita:
Zájezd:
Odlet:Kalendář odletu na dovolenou
Délka:
Doprava:
Strava:

Zaslat poptávku - dovolená

ZEMĚ

Kurzy měn
EMUEUR26,44
USAUSD22,37

Cestovní kancelář VOMA, s.r.o. - netkatalog.czCestovní kanceláře, agentury a dovolená - netkatalog.cz