Cestovní kancelář VOMA Třebíč

Recenze zájezdů našich klientů Cestovní kancelář VOMA Třebíč

Cestovní kancelář pro Evropu, poznávací a pobytové zájezdy

Recenze zájezdů od našich klientů

Gardáno, Apulie, Palmová riviéra - 24.7.- 1.8.

Karel a Alena Sikorovi. (31.8.2022)

Přeji krásný den. Reaguji na zážitky z poznávacího zájezdu z Itálie na Gardáno, Apulii, a na Palmovou riviéru 24.7.- 1.8. Tímto ... Celý textchci s manželkou Vám manželům Vondráčkovým poděkovat za nezapomenutelné zážitky z tohoto putování. Poděkovat za naprostou profesionalitu se kterou jsme toto všechno absolvovali i s otcem Kiwakem. Přejeme Vám ve vaší činnosti jenom to nejlepší a doufáme, že někdy příště s Vaší cestovkou poputujeme opět. S upřímným pozdravem Karel a Alena Sikorovi.

Provance

Iveta Pavlů (31.8.2022)

Dobrý den, ještě jednou děkujeme za překrásné zážitky s Vaší CK do Provance. V příloze zasíláme pár fotek ze zájezdu. Přeji mnoho ... Celý textúspěchů Iveta Pavlů

WALLISKÉ ALPY- SUISSE / srpen 2022

Jana Pavlíčková (15.8.2022)

Velké díky a obdiv ing.Vondráčkovi a oběma pánům řidičům za profesionální bezchybný zájezd a pobyt ve Švýcarsku. Před pár ... Celý textlety jsem tam díky CK VOMA nechala srdce a zase se tam moc ráda vrátím Přeji Vám spoustu dalších spokojených klientů a příjemné chvíle při cestování. Jana Pavlíčková

Poděkování

Míla Foltýnová (10.8.2022)

Dobrý den, chtěla bych poděkovat za úžasný zájezd o minulém víkendu na Malou Fatru, průvodcovala p. Vondráčková, řídil p. Václav Vondráček, ... Celý textsyn majitelů CK. Přestože věkově byl zájezd různorodý, od maminky s jedenáctiletým synem, manžely kolem šedesátky let věku a dvou paní, které měly kolem osmdesáti let, všichni jsme to zvládli i přes páteční úporné vedro. Autobus klimatizovaný, řidič naprosto skvělý. Paní Vondráčkovou jsem viděla poprvé, cestuji až teď, kdy jsem se ocitla v důchodu. Byla jsem sama, když jsme se v pátek ubytovali, ještě se přišla přesvědčit, zda je všechno v pořádku, byla jsem díky jednolůžkovému pokoji v jiné části hotelu než ostatní. Klobouk dolů před takovým přístupem ke klientům, určitě jsem s CK Voma necestovala naposled, těším se na další zážitky.

PROVANCE, FRANCOUZSKÁ RIVIÉRA

Iveta Pavlů, Zuzana Löblová (11.7.2022)

Dobrý den, chtěly bychom Vám velmi moc poděkovat za úžasný zájezd s Vaší CK do Provance a na Francouzskou riviéru. V ... Celý textneposlední řadě patří náš dík paní průvodkyni Heleně Hanákové a pánům řidičům Saxovi a Filipovi za profesionálně odvedenou práci, vstřícnost ale i smysl pro humor. Vše bylo perfektně zorganizované. Už nyní se těšíme na další zájezd s Vaší cestovní kanceláří. Ještě jednou děkujeme, bylo to skvělé a přejeme hodně úspěchů ve Vaší práci. Iveta Pavlů a Zuzana Löblová

Polsko

Mgr. Tereza Kapinusová (1.7.2022)

Dobrý den, Chtěla jsem vám všem poděkovat za výborně vymyšlený a zorganizovaný zájezd do Polska. Solné doly byly úžasný zážitek. ... Celý textI ubytování v klášteře bylo výborné a přispělo k netradiční atmosféře pobytu. Těším se na další zájezdy. S pozdravem Mgr. Tereza Kapinusová

Belgie - Holandsko

Radovan (31.5.2022)

Dobrý den. Chtěl bych touto cestou poděkovat p. Vondráčkovi za krásný zájezd do Belgie s návštěvou Floriády v Holandsku. Kvalitní ubytování, ... Celý textspolehliví řidiči, výkon průvodce excelentní a program velmi pěkně poskládaný.

poděkování

Kateřina Jílková (13.5.2022)

Dobrý den, moc děkuji paní Vondráčkové za úžasný potní zájezd do Lurd. Jste nejen skvělá průvodkyně, ale i klidem vyzařující člověk ... Celý texts dobrými organizačními schopnostmi. Ještě jednou děkuji. Přeji pevné zdraví a mnoho spokojených poutníků. Budeme ctí s Vámi opět někdy cestovat. S přáním hezkých dnů Jílková

Švýcarsko

Darina Stonawská (27.9.2021)

Dobrý den, byli jsme se synem Petrem s Vaší cestovní kanceláří letos v srpnu na zájezdu ve Švýcarsku. Už jsem s ním ... Celý textprocestovala hodně, ale takto super organizovaný program je topka. Jistě, vždy je třeba trocha improvizace, ale vše pro nás klienty bylo LUXUSNÍ. Počasí bylo až neskutečné. Možná i to jste si pro nás "objednali". I když je to pro nás z Třince daleko, budu se jistě zajímat, co zase perfektního pro své klienty vymyslíte. Moc děkuji Přeji hezký den Darina Stonawská

Německo - Orlí hnízdo

Halyna Kupcová (15.9.2021)

Dobrý den, pane Vondráček, jménem syna a jeho slečny chci poděkovat za nádherný zájezd. Oba jsou nadšení: hezké vyprávění Vašeho syna, krasná příroda, ... Celý textdobrá atmosféra, super fotky. Jako vždy dostáváte jedničku z hvězdičkou 1*Smějící se Určitě budou zase chtít s Vámi někam na zájezd. S přáním hezkého dne Halyna Kupcová

Formulář nové recenze zájezdu
Text:
 
kod

INFOLINKA

568 821 115

FOTOGALERIE

VYHLEDAT ZÁJEZD

Typ:
Lokalita:
Zájezd:
Odlet:Kalendář odletu na dovolenou
Délka:
Doprava:
Strava:

Zaslat poptávku - dovolená

ZEMĚ

Kurzy měn
EMUEUR24,81
USAUSD22

Cestovní kancelář VOMA, s.r.o. - netkatalog.czCestovní kanceláře, agentury a dovolená - netkatalog.cz