Cestovní kancelář VOMA Třebíč

Recenze zájezdů našich klientů Cestovní kancelář VOMA Třebíč

Cestovní kancelář pro Evropu, poznávací a pobytové zájezdy

Recenze zájezdů od našich klientů

Švýcarsko

Darina Stonawská (27.9.2021)

Dobrý den, byli jsme se synem Petrem s Vaší cestovní kanceláří letos v srpnu na zájezdu ve Švýcarsku. Už jsem s ním ... Celý textprocestovala hodně, ale takto super organizovaný program je topka. Jistě, vždy je třeba trocha improvizace, ale vše pro nás klienty bylo LUXUSNÍ. Počasí bylo až neskutečné. Možná i to jste si pro nás "objednali". I když je to pro nás z Třince daleko, budu se jistě zajímat, co zase perfektního pro své klienty vymyslíte. Moc děkuji Přeji hezký den Darina Stonawská

Německo - Orlí hnízdo

Halyna Kupcová (15.9.2021)

Dobrý den, pane Vondráček, jménem syna a jeho slečny chci poděkovat za nádherný zájezd. Oba jsou nadšení: hezké vyprávění Vašeho syna, krasná příroda, ... Celý textdobrá atmosféra, super fotky. Jako vždy dostáváte jedničku z hvězdičkou 1*Smějící se Určitě budou zase chtít s Vámi někam na zájezd. S přáním hezkého dne Halyna Kupcová

Vyjádření - ZA VŮNÍ LEVANDULE

majitel CK Ing. Zdeněk Vondráček (15.9.2021)

Vyjádření majitele CK Ing. Zdeňka Vondráčka: Jsme velmi rádi, že i v této nelehké době jsme uskutečnili zájezd do Francie – ... Celý textProvence s vynikajícím programem a počasím, který s velkou radostí a v úctě přijali prakticky všichni zúčastnění. O tom svědčí jejich telefonáty a přítomnost v CK. Zájezd doprovázela profesionální průvodkyně paní Hana Kalábová, která má 30 let praxe. Hotelové ubytování se snídaní bylo v hotelu IBIS, který představuje podstatně vyšší formu kvality než mnoho dalších hotelů obdobného typu. Autobusová doprava byla zabezpečena dopravní společností Autoexpress Ivančice BOVA VDL zánovního typu – nizozemské výroby. Autobus řídili dva skuteční profesionálové pan Sax a pan Filip. Oba dva byli ohroženi tím, že klientka nebo její kamarádka umístily láhev vína na polici nad sebe, opravdu typu 90 let, která se uvolnila a díky Bohu řidiče, tedy jeho partnerku nezranila. Výroba a rozmístění sedaček u autobusů ani letadel není v naší možnosti, jak toto ovlivnit. Snahu jsme, ale měli. Protože zájezd nebyl vyprodaný, tak byla klientům nabídnuta možnost dokoupit si sedadlo navíc s tím, že uzávěrka byla dva dny před odjezdem autobusu. Pisatelka s námi o tomto od začátku koketovala, ale asi z finančních důvodů si sedadlo nepřikoupila. Její zájem tak učinit v den odjezdu již nebyl možný. Nakonec pro její spokojenost jeden z mužů vysoké postavy pro ní a kamarádku pohodlnější místo vytvořili. Pisatelce děkujeme, že recenzi napsala, protože náš web, tak jako mnohé další by mohl působit nedůvěryhodně. Proto, aby její informace nezapadla rozesíláme jí všem našim cestujícím tohoto zájezdu a objednavateli větší části skupiny. Zdeněk Vondráček

ZA VŮNÍ LEVANDULE

Milena Werlová (15.9.2021)

Dobrý den, doporučuji zájezd všem, kteří se chtějí vrátit do způsobu cestování zlatých 90. let 20. století. Před výběrem zájezdu od ... Celý textCK VOMA navrhuji zjistit si i typ autobusu a vzdálenost sedadel od sebe, vyhnete se tak naprosto nekomfortní cestě autobusem. Objednaný a zvolený autobus od VOMA byl z mého pohledu již nevhodný pro dálkové trasy/zájezdy. Na stravování v restauraci či rychlém občerstvení nebyl v zájezdu dostatečný časový prostor a pro případné bezpečné stravování z vlastních zásob, chyběly na hotelech ledničky pro uskladnění potravin. Program zájezdu v "běhu" naplněn. Děkuji. S pozdravem Milena Werlová

Rakousko - Steinwandklamm

Pavla Schneiderová (12.9.2021)

Velké poděkování ke skvěle organizačně zvládnutému zájezdu, bezvadnému průvodci p.Čtveráčkovi a také příjemnému řidiči:-) Jak zmínil p.Čtveráček:"staří holuby se vracejí," proto si ... Celý textobjednáváme další zájezd pro celou rodinu,vyhlížíme katalog se zájezdy na r.2022 a cestování s CK VOMA všem doporučuji;-) V poděkování bych nerada opomněla i paní Premarovou,která je velmi vstřícná,v komunikaci úžasná,pohotová a samozřejmě i majitele CK VOMA p.Vondráčkovi,děkujeme za úžasné zážitky! Schneiderovi

Poděkování

Děkuji Arna (31.8.2021)

Ahoj Zdenku a Marto, musím vás ještě jednou touto cestou pochválit za luxusní služby. Nejlepší autobus, kvalitní sedačky, že opravdu se výborně ... Celý textsedělo. Hlavně jací jste skvělí průvodci. Řešení problému v klidu a s grácií. Zdenku, obdivuji tě jakou máš paměť a krásný přednes. Myslím si, že u tebe ten "Němec" nehrozí. Zájezd byl luxusní a s vámi nejluxusnější. Děkuji Arna

Poutní zájezd Švýcarsko, Německo

Tomáš Mahel (21.8.2021)

Velké poděkování CK VOMA za přípravu, panu Vondráčkovi za průvodcovství a organizaci celé pouti vždy ve velmi příjemné a milé atmosféře, ... Celý textřidiči panu Procházkovi z firmy Uchytil, oběma kněžím za duchovní doprovod a v neposlední řadě i všem účastníkům za odvahu v červnu vyrazit do neznámé situace cestování v této době. Vše k radosti a spokojenosti všech. Všude bylo prázdno, nejvíce v Alpách, minimum turistů, pocit bezpečí i po epidemické stránce, útulné ubytování v Německu i Švýcarsku. Držíme palce CK VOMA a v modlitbě pamatujeme, aby zvládla tuto nelehkou dobu a přejeme i nadále věrné a spokojené zákazníky jako v předchozích letech. Tomáš a Josef Mahlovi

MALÁ FATRA

Jana Pavlíčková, Moravský Krumlov (22.9.2020)

Chci moc poděkovat nesmírně ochotné, trpělivé a milé paní Vondráčkové, velké profesionálce, která byla naší průvodkyní na srpnovém zájezdu na Malou ... Celý textFatru. Velice barevně poskládaný program, možnost tůr s rozličnou náročností, vše zajištěné, vše fungující. Slovensko je krásné a já poctivě doporučuji dalším klientům. Sama se určitě ráda vrátím. Jana Pavlíčková Srdečně Vás zdravím a přeji stejnou pohodu i do Švýcarska. Jana Pavlíčková Moravský Krumlov

Rakousko

Anna Formáčková (22.9.2020)

Dobrý den, V sobotu 12. 9. 2020 jsme s rodinou absolvovali jednodenní poznávací zájezd do Rakouska. Součástí zájezdu byla prohlídka soutěsky Steinwandklamm, ... Celý textvodopádů na řece Myra, Skywalk na plošině Hohe Wand a mnoho dalších přírodních krás Rakouska. Ráda bych prostřednictvím tohoto e-mailu vyjádřila naši velikou spokojenost s celým zájezdem. Obzvláště s panem průvodcem, kterým byl pan Petr Čtveráček. Pan Čtveráček vždy ochotně zodpověděl všechny zvídavé otázky a bylo na něm znát, že práce, kterou dělá, ho baví a naplňuje. Moc si vážíme pohodové a přátelské atmosféry, jež panovala po celý den a kterou pan průvodce pomáhal svým přístupem vytvářet. Za to mu patří velký obdiv a dík. Na závěr bych chtěla také poděkovat panu řidiči, který prokázal během zájezdu značnou odvahu, ale hlavně své schopnosti a um. I jemu patří velký obdiv. Ačkoliv náš původní zájezd měl mít jiný cíl, musím říct, že jsme všichni byli moc spokojeni a vaši cestovní kancelář můžeme jenom doporučit! Věřím, že se vám podaří komplikovanou současnou situaci u nás i ve světě úspěšně překonat. S pozdravem Anna Formáčková

Hochkar a souteska Wasserlochklamm

Krčálová (7.9.2020)

Dobrý den, chtěla bych poděkovat za krásný zájezd do Rakouska. Původně jsme objednali Medvědí soutěsku, ale kvůli havárii byl program změněn. ... Celý textZájezd nám vyšel na výbornou, počasí nám přálo, kochali jsme se luxusními výhledy. V soutěsce Waserlochklamm se nám až tajil dech nad krásnými vodopády. A poslední tečkou byla krátká zastávka u jezera poblíž Mariazell. Pan průvodce byl také úžasný. Moc děkujeme za krásně prožitou sobotu. Krčálovi

Formulář nové recenze zájezdu
Text:
 
kod

INFOLINKA

568 821 115

FOTOGALERIE

VYHLEDAT ZÁJEZD

Typ:
Lokalita:
Zájezd:
Odlet:Kalendář odletu na dovolenou
Délka:
Doprava:
Strava:

Zaslat poptávku - dovolená

ZEMĚ

Kurzy měn
EMUEUR26
USAUSD22,47

Cestovní kancelář VOMA, s.r.o. - netkatalog.czCestovní kanceláře, agentury a dovolená - netkatalog.cz