Cestovní kancelář VOMA Třebíč

Recenze zájezdů našich klientů Cestovní kancelář VOMA Třebíč

Cestovní kancelář pro Evropu, poznávací a pobytové zájezdy

Recenze zájezdů od našich klientů

Francie - ZÁJEZD Č.04 - Paříž - evropská metropole, nejznámnější pamětihodnosti

Bradáčová Dana (25.11.2012)

Chtěla bych touto cestou poděkovat CK Voma,že jsem si užila Velikonoce 2011 v Paříží.Vyslala spolehlivé řídíče a vynikající průvodkyni ing.Zdeňku Vaňkovou.Moc ... Celý textdíky a už se těším na další zájezd v červenci-Slovinsko,Chorvatsko,tentokrát s manželem. D.Bradáčová z Velkého Meziříčí

Francie - ZÁJEZD Č.04 - Paříž - evropská metropole, nejznámnější pamětihodnosti

Matějková Jitka ZŠ Hrotovice (25.11.2012)

Hrotovice 18.5.2011 Vážený pane řediteli, Dovolte mi prosím, abych touto cestou vyjádřila poděkování Vaší cestovní kanceláři za překrásný školní zájezd do ... Celý textPaříže. Vezmu to od začátku: V komunikaci nebyl žádný problém, všechny naše požadavky byly splněny a na všem se dalo bez problémů domluvit. Hlavní zásluhu má ovšem paní Hana Kalábová, která nám dělala průvodkyni. Je opravdu velká profesionálka, její organizace, výklad a znalosti – i praktické, opravdu neměly chybu. Všechno klapalo do poslední chvilky, dozvěděli jsme se spoustu nových informací a v neposlední řadě je to velmi příjemná a ochotná paní průvodkyně a člověk. Byla jsem už na hodně zájezdech, ale lepší průvodkyni jsem nezažila! Poskytla nám také spoustu praktických rad, což jsme odcenili hlavně kvůli dětem. Myslím si, že lepší reklamu než paní Kalábová Vám asi nikdo neudělá. Také páni řidiči- Chlupáček a Slabý byli výborní a velice ochotní, také to nebývá zvykem. Závěrem Vám ještě jednou děkuji a budu Vaši CK vřele doporučovat. S pozdravem Jitka Matějková, ZŠ Hrotovice

Francie - Paříž, Banneaux, Antverpy, Amsterdam

Hyžáková Iveta (25.11.2012)

Touto cestou bych chtěla moc poděkovat ing. Vondráčkovi za skvělou pouť, kterou cestovní kancelář VOMA připravila v termínu 3.-9.10.2010. Pouť začala ... Celý textcestou do Francie, pak do Belgie a na závěr do Nizozemí. Tato pouť byla úžasná, perfektně zajištěná a to jak po stránce duchovní, tak i po stránce turistické. Řidiči byli skvělí, servis také, znalosti a výklad ing. Ondráčka byl na profesionální úrovni. Taktéž místa,byly skvěle vybrané a to jak poutní místa, tak i turistické.Mě jako věřícímu člověku tato pouť hodně dala. Taktéž děkuji otci Pavlovi a Hance za krásný prožitek po duchovní stránce. Všem můžu tento zájezd doporučit.

Francie - Pyreneje - Atlantické pobřeží

Elblová Eva (25.11.2012)

Na tomto zájezdu jsme se opět s manželem a věřím že i s ostatními účastníky přesvědčili o profesionalitě cestovní kanceláře VOMA ... Celý textTřebíč. Všem, kteří se podíleli na přípravě a na průběhu tohoto zájezdu, mnohokrát děkujeme a přejeme spoustu dalších spokojených klientů. Manželé Elblovi. Přikládáme i odkaz na fotografie ze zájezdu. http://rbp-dolomity.rajce.idnes.cz/2011_PYRENEJE_VOMA

Francie - Pyreneje - Atlantické pobřeží

Pelikánová Jaroslava (25.11.2012)

Dobrý den, chtěla bych Vám všem poděkovat za krásnou a pohodovou dovolenou v Pyrenejích. Bylo na co koukat. Počasí nám přálo, ... Celý textřidiči byli bezvadní a paní Hanička Kalábová úžasná. Co nám toho řekla o Francii, to bych ani v knihách nenašla. Moc jim děkujeme a Vám také. Krásný den přeje Jaroslava Pelikánová z Přibyslavi.

Francie - Za vůní levandule do Provence

Stárková Marcela (25.11.2012)

Vážená paní Vondráčková, Vážený pane Vondráčku! Chtěla bych Vám ještě jednou touto cestou poděkovat za krásné zážitky z cesty z Provence, ... Celý textkterá byla velmi krásná, poučná, příjemná. Na týden člověk zapomněl na všednodenní povinnosti a žil si jenom pro sebe a krásu kolem, která ho obklopovala na každém kroku. Bylo to příjemné na těle i na duchu. Díky kvalitní a milé průvodkyni paní Kalábové to naše zážitky ještě umocnilo. Přikládám slíbenou fotografii, kde naše úsměvy jsou dokladem spokojenosti, dobré nálady a pohody z celé cesty. Kdyby jste pořádali zase nějaký zajímavý poznávací zájezd, kterých je ve vašem katalogu dost, budu ráda, když mně upozorníte, ráda bych se zase i se svojí kolegyní cestovatelkou MuDr.Stárkovou zase ráda zúčastnila. Přijměte mé upřímné pozdravy a též pí.Kalábové za mně i MuDr.Stárkovou. S pozdravem Marcela Stárková

Francie - Paříž, evropská metropole, nejznámější pamětihodnosti (4dny, 2 noclehy - pohodlně)

Přibylová (25.11.2012)

Dobrý den,zúčastnila jsem se zájezdu do Paříže v termínu od 16.5.do 22.5.2007 a chtěla bych tímto poděkovat paní Kalábové, která nám ... Celý textnejen podávala ohromující informace o Paříži a jejích památkách,ale skvěle se o nás starala po celou dobu zájezdu, i řidičům autobusu bych také chtěla poděkovat za jejich bezpečnou jízdu.

Francie - Paříž, evropská metropole, nejznámější pamětihodnosti (4dny, 2 noclehy - pohodlně)

Foukal, Mgr. Zdeňek (25.11.2012)

V termínu 8.-12.6. jsem se se svou přítelkyní zúčastnil zájezdu do Paříže. Byli jsme nadmíru spokojeni. Velmi děkujeme průvodkyni slečne Vítámvásové ... Celý textza zasvěcené výklady a perfektní znalost místopisu města. Paříž nás doslova uchvátila a děkujeme za to především Vám. Přejeme ještě více takto spokojených zákazníků. Zdraví Vás Zdeněk Foukal a Helena Nepožitková z Olomouce

Francie - Paříž, evropská metropole, nejznámější pamětihodnosti (4dny, 2 noclehy - pohodlně)

Černohorská Eva (25.11.2012)

Děkujeme ck VOMA a paní průvodkyni Zdeně Vaňkové za pěkný poznávací zájezd (30.4.-4.5.2008) a těšíme se na další.

Francie - Paříž, evropská metropole, nejznámější pamětihodnosti (4dny, 2 noclehy - pohodlně)

Krejčová Michaela (25.11.2012)

Dobrý den, děkujeme průvodkyni Zdeně Vaňkové za zajímavý poznávací zájezd do Paříže 30. 4. - 4. 5. 2009. Paní průvodkyně měla ... Celý textvše dobře zorganizované a zajištěné. Moc se nám tam libilo. Michaela Krejčová, Marcel Novák

Formulář nové recenze zájezdu
Text:
 
kod

INFOLINKA

568 821 115

FOTOGALERIE

VYHLEDAT ZÁJEZD

Typ:
Lokalita:
Zájezd:
Odlet:Kalendář odletu na dovolenou
Délka:
Doprava:
Strava:

Zaslat poptávku - dovolená

ZEMĚ

Kurzy měn
EMUEUR25,44
USAUSD23,34

Cestovní kancelář VOMA, s.r.o. - netkatalog.czCestovní kanceláře, agentury a dovolená - netkatalog.cz