Cestovní kancelář VOMA Třebíč

Recenze zájezdů našich klientů Cestovní kancelář VOMA Třebíč

Cestovní kancelář pro Evropu, poznávací a pobytové zájezdy

Recenze zájezdů od našich klientů

Zuzana Vilimová

Poděkování Francie - Normandie (17.5.2018)

Chtěla bych všem zaměstnancům Vaší cestovní kanceláře i oběma řidičům velmi poděkovat za uskutečněný zájezd. Z našeho pohledu se zájezd skutečně ... Celý textvydařil, jak žáci tak i my pedagogové jsme byli opravdu spokojeni se skladbou zájezdu a samozřejmě také s vedením zájezdu paní průvodkyní Vaňkovou. Zuzana Vilimová Obchodní akademie a Hotelová škola Třebíč

výlety pro děti

Mgr. Libuše Vyhnálková, ředitelka ZŠ a MŠ Předín (8.5.2018)

Z výletů s Vámi se děti i kolegové vrací neuvěřitelně nadšeni. VOMU vychvalujeme, kudy chodíme, a to hlavně perfektní organizaci a ... Celý textvstřícnost. S nikým jiným už na velké výlety nejezdíme. Když do zahraničí, tak jednině s VOMOU!!! Mějte se krásně a na shledanou na dalších výletech. Mgr. Libuše Vyhnálková ředitelka ZŠ a MŠ Předín

vánoční Vídeň

Helena (12.2.2018)

Dobrý den, 16.12.2017 jsme s vaší CK byli v předvánoční Vídni. Zájezd se mě líbil, průvodce pan Svoboda byl příjemný, sdělil ... Celý textnám hodně informací o zajímavých místech ve Vídni, celý program měl velmi dobře připravený, délka rozchodů byla postačující. Byli jsme spokojeni.:-)

RAKOUSKO

Iveta Pavlů (30.12.2017)

Dobrý den, v letošním roce jsem 2x využila nabídky Vaší CK a byla jsem vždy velmi spokojená, bylo to úžasné a ... Celý textbudu se opět těšit na další zážitky s CK VOMA Třebíč. Do nového roku Vám přeji hodně úspěchů. I.Pavlů

Adventní Krakov

Gricová Jitka (21.12.2017)

Dobrý den, chtěla bych vám poděkovat za krásný zájezd do adventního Krakova. Paní průvodkyně byla velice příjemná, na všechny památky nám ... Celý textnechala dostatek času. Děkuji za pohodový zájezd s úžasnou vánoční atmosférou!

Švýcarsko

Ilona, Pepa, Vítek a Viktor Daňkovi, Havlíčkův Bro (20.12.2017)

Dobrý den, milí Vondráčkovi a celá CK VOMA. Děkujeme za krásné cestovatelské zážitky v roce 2017 a už se moc těšíme na další ... Celý textv roce 2018. Díky cestě do Švýcarska jsme získali rodinné PF 2018. V tyto předvánoční chvíle právě listujeme katalogem CK VOMA 2018 a nevíme, co zvolit dříve. Asi si budeme muset vyčlenit jeden vánoční večer se skleničkou vína :-)) Přejeme Vám všem i nadále hodně radosti z cestování, samé spokojené klienty a vše dobré v roce 2018. Vaši spokojení klienti - Ilona, Pepa, Vítek a Viktor Daňkovi, Havlíčkův Brod

Poutní zájezd do Tatimy

Idesová A ntonie (8.11.2017)

Zúčastnila jsem se poutního zájezd v měsíci říjnu tohoto roku.Maximální spokojenost,zvláštní poděkování paní Vondráčkové.za úžasné výklady k zájezdu.Již se těším ... Celý textna další spolupráci.Vřele dpopručuji .Idesová,Břeclav

SPANELSKO KATALANSKO 22._ 29.9.2017

Manželé Oplatkovi (8.10.2017)

Děkujeme za pěknou dovolenou v Katalansku.Cesta byla příjemná.dilky perfektním řidičům,pan delegát Chulio byl bezvadný jako průvodce.Meli jsme nabity program a zároveň ... Celý textjsme si užili krásného moře. Byli jsme z Vasi Ck již po čtvrté a určitě ne naposledy. DÍKY.

Švýcarsko - Francie

Zdeňka a Ludmila Olšovské z Ostravska (25.9.2017)

Moc děkujeme za úžasnou dovolenou Švýcarska - Francie v termínu 23. 07. – 29. 07. 2017, vše bylo perfektně připraveno a ... Celý textpodle počasí se vyvíjel i program. Užili jsme si ve zdraví a v dobré náladě i kolektivu krásnou, velmi příjemnou dovolenou. Velké díky Vám i vašemu manželovi za splnění svého životního snu - vidět a poznat Švýcarsko. Vděčné klientky a poutnice Zdeňka a Ludmila Olšovské z Ostravska.Ať se i nadále daří splnit lidem jejich cestovatelské sny a přání. Moc děkujeme

poděkování

Miroslav Hronek a Bohumila Vacatová (25.9.2017)

Dobrý den, chceme poděkovat panu delegátovi za perfektní výklad a krásný výlet na orlí hnízdo a jeho okolí.Přejeme ať se Vaší ... Celý textcestovní kanceláři daří a máte spoustu spokojených klientů. S pozdravem Miroslav Hronek a Bohumila Vacatová

Formulář nové recenze zájezdu
Text:
 
kod

INFOLINKA

568 821 115

FOTOGALERIE

VYHLEDAT ZÁJEZD

Typ:
Lokalita:
Zájezd:
Odlet:Kalendář odletu na dovolenou
Délka:
Doprava:
Strava:

Zaslat poptávku - dovolená

ZEMĚ

Kurzy měn
EMUEUR26,31
USAUSD22,14

Cestovní kancelář VOMA, s.r.o. - netkatalog.czCestovní kanceláře, agentury a dovolená - netkatalog.cz